Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties
Kies hier direct uw toepassing:

GreenTec Oils Go Greener, Long Life natuurlijke smeermiddelen for Life.
Direct milieu verantwoordt besparen voor iedereen!  Goed voor alle verbrandingsmotoren ! Benzine Diesel Gas, Bio en mengsmering.

GO Greener en een zuinige auto rijden is nu mogelijk voor iedereen. Groen is de trend en (brandstof) kosten zijn hoog. Gebruik nu eenvoudig milieu verantwoorde technieken om elke auto duurzaam te laten rijden. Ipv een nieuwe dure auto uw huidige auto Go Greener uitrusten en genieten van moderne prestaties en een besparing van tenminste €300,-- per jaar is binnen handbereik.

GO Greener Easy Green pakket bestaat o.a. uit:

1. De ultieme motorreiniger Oil Flush. Deze toevoegen voor een oliewissel. Na toevoegen ongeveer 4 uur rijden.

2. De brandstof katalysator ACC-3000 voor constante hoge brandstofkwaliteit waar u ook tankt. Met een handige doseer fles kunt u 33 tankbeurten behandelen. (15 ml voor 50 liter brandstof)

acc 3000.jpg - 48.04 Kb

3. De motorolie verbeteraar de APX Green, het alternatief dat van elke motorolie een Long Life olie maakt, toepasbaar voor alle automobielen met en zonder turbo. Verdubbeld de standtijd van uw huidige vertrouwde motorolie met verbetering van alle motorolie eigenschappen. 100% veilig en te combineren met elke motorolie.

apx green copy.jpg - 52.58 Kb

Zo kunt u gemakkelijk Easy Green eerst proberen zonder risico. Daarnaast kunt u met het Easy Green + pakket dit uitbreiden met de Cyclone en Long Life luchtfilter wat zorgt voor een nog betere prestatie van de motor. Stap voor stap een groenere auto. U kiest voor veiligheid van de motor, het gezin maar natuurlijk vooral voor de portemonnee want u betaalt niet meer teveel voor onderhoud en gebruik.

cyclone 3.jpg - 53.95 Kb Cyclone             Pipercross_motorcycle_luchtfilters.jpg - 32.32 KbLong life Luchtfilter

ACC-3000 brandstof katalysator

Overal de beste kwaliteit brandstof tanken voor de laagste prijs. Dit kan door gewoon de goedkoopste brandstof tanken en eenvoudig de ACC-3000 brandstof katalysator toevoegen!


 • Meer motorvermogen.
 • Minder brandstof verbruiken.
 • Een schonere en betere verbranding.
 • Ideale bescherming voor alle motoren.
 • Geschikt voor benzine en diesel motoren.
 • Voor alle motoren met en zonder turbo.
 • Verbeterd de koude start.

Beste Ron van GreenTec Oils,


Hier mijn verslag van wat ik gemerkt heb na uitvoering van het Easy Green pakket op mijn Toyota Prius 1.5 uit het jaar 2005.

Ik was verrast dat het toch een percentage verschil in zuinigheid gaf van zo'n kleine 5-10%, naast de dingen die ik al had aangebracht wat ook al zo'n 10% besparing had gegeven. Dus bij elkaar opgeteld, met de laatste 3 normale tankbeurten, kom ik over het geheel op 20% zuiniger rijden, en dat is zeer verdienstelijk in deze tijd, denk ik. Maar naast de zuinigheid rijdt hij ook veel pittiger en reageert sneller op het gaspedaal. Ook heb ik de indruk dat hij minder motorgeruis geeft, nog minder dan het al was.
Stiekem heb ik na een snelle rit gemerkt dat hij ook harder kan dan vroeger. Bij 145 km had ik de indruk dat er een soort turbo vrij kwam, die mij bijna verleidde om nog harder te rijden en dat ging al na een lichte aanraking van het gaspedaal. Voor verder details moet ik toch nog even over de grens bij Duitsland, maar dat zit nog in het verschiet. Het zou me verbazen als het niet zo was, zo anders voelt hij aan dan vroeger. Hierover hoor je nog later.
Al met al een investering, die ik met alle genoegens die ik nu al ervaar, er ruim uit zal halen in de toekomst. En dan nog niet te vergeten het slijtage percentage van de motor, die ook drastisch zal zijn afgenomen.
Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen, mede omdat je ook het milieu een goede dienst bewijst.

C.R.K.
Hilversum
21-06-2010.

GO Greener: APX Green olie verbeteraar.
Eindeloze motorsmering voor iedere motor!


 

 

Veilig en twee keer langer de motor smeren met je eigen vertrouwde motorolie! Helemaal Go Greener toepassen van de natuurlijke (motor) olie en technieken is een grote stap. Met het volledige Go Greener professionele pakket bespaar je natuurlijk honderden euro's op onderhoud maar die kan je natuurlijk niet uitgeven voordat je ze hebt verdient. Daarom is er nu de mogelijkheid eerst te profiteren van de langere levensduur van de huidige en natuurlijk vertrouwde motorolie en eenvoudig al €80,- besparen per uitgestelde motorolie wissel met de APX Green motorolie toevoeging. Geeft zo alle motoren een long life onderhoud interval met een optimale smering die gladder is dan smeltend ijs!


 • Gewoon je vertrouwde motorolie blijven gebruiken maar nu twee keer zolang.
 • Profiteren van een verhoogde compressie.
 • Meer motor vermogen met een smering die gladder is dan ijs.
 • volledige bescherming bij een koude start.
 • Beschermt en reinigt onder alle omstandigheden.
 • TUV gecertificeerd en gaat alle smeernormen van ACEA ver voorbij.
 • Bespaar minstens €80,- per uitgestelde motorolie wissel

 

 

 

GreenTec Oils Nederland BV

GreenTec Oils is de groenonderneming in long life niet minerale smeermiddelen en andere innovatieve technieken die bestaande technologie schoner en zuiniger uitvoert en nieuwe technologie nog zuiniger en groener maakt.


GreenTec Oils Nederland is de groenonderneming die in 2008 de MKB energie innovatieprijs in ontvangst mocht nemen. Aanleiding was het ontwikkelen en toepasbaar maken van milieuvriendelijke en Life Long olie en smering producten voor de consument en bedrijfsleven. Kies nu eenvoudig uw toepassing en krijg direct de mogelijkheden voor het voertuig van uw keuze en na ontvangst van uw bestelling kunt u beginnen met besparen.

Lees meer...

 

 

 

GO Greener rijdt beter en kost minder! Ontdek hoe u uw huidige smeermiddelen kunt vervangen door de natuurlijke producten van GreenTec Oils for Life.

 

go greener truck

Dus nooit meer motorolie verversen bij "Professional Green" en draag meteen bij aan een schoner milieu en bespaar op te dure onderhoudskosten en altijd de beste kwaliteit brandstof. Professional Green is speciaal ontwikkeld voor vervoersbedrijven en transport ondernemers die willen overleven in deze roerige tijden en voorbereid willen zijn op de toekomst, en een maatschappelijk verantwoorde groene duurzame uitstraling belangrijk vinden. Maar allereerst willen besparen op de operationele kosten

Lees meer...

 

 

Greentec Oils Nederland presenteert als eerste het Go Greener® concept voor iedereen! Veilig brandstof besparen en elke motor upgraden met een 
"Long Life olie".

Het daadwerkelijk schoner, onderhoud armer en zuiniger maken van uw voertuig of machine park. maatwerk machines vragen om maatwerk oplossingen. Dit kan met toepassingen die door GreenTec Oils ontwikkeld zijn. Afhankelijk van de de oplossingen kunnen middelen ingezet worden in combinatie met uw huidige olie of naar het volledig gebruik van de duurzame GreenTec olie voor motoren en transmissie.

 

go greener logo

Go Greener® smering producten voor iedereen.

Ontwikkeld in Nederland, en na jaren van onderzoek een compleet aanbod samengesteld voor de meest uiteenlopende toepasbare smeeroplossingen. Long life natuurlijke (motor)oliën voor de consument en bedrijf die niet te vergelijken zijn met de commerciële minerale motorolie. En alle voorgeschreven normen voor smering en duurzaamheid van motorolie ver achter zich laat voor een betaalbare prijs voor iedereen. Of wat denkt u van altijd de beste brandstofkwaliteit waar u ook tankt en de beste smering voor alle draaiende motoronderdelen, voor een sterke kosten besparing op motorolie en onderhoud met een duurzame en groene uitstraling en minimale milieubelasting voor mens en dier.

Gestimuleerd door de mkb energie prijs ontwikkelde GreenTec Oils de budget oplossing de "Easy Green" zodat iedereen zich op een verantwoorde manier met met auto en vervoer bezig kan zijn maar allereerst op motoronderhoud, brandstofkosten en motorolie gaat besparen want dat is waar het om gaat.

lees meer