Categories: Motor
      Date: 20-02-2011
     Title: Suzuki Intruder 1500
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.

Hierbij mijn referentie over de door mij gebruikte producten van Greentec.

Suzuki Intruder 1500

Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt. Nu moet ik wel zeggen dat ik motor rij, en per keer 10 liter tank.
Nu heb ik 3 weken geleden APX Green aan mijn motorolie toegevoegd, en daar ben ik al net zo tevreden over. Mijn motor gaat steeds beter presteren. Ik heb ’s morgens geen last meer van startproblemen, de verbranding is veel beter geworden, ik heb geen last meer van roetwolken bij het starten. Verder merk ik ook dat mijn motor rustiger gaat lopen, zowel tijdens het rijden, als stationair.

Al met al ben ik dus zeer tevreden over de producten van Greentec, en ik beveel het dan ook regelmatig aan bij vrienden en familie.

Groetjes ,
Maurice Bianchi

www.black-ghost.nl