Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties
17-07-2009
Categorie: Auto

Ik rij nu twee weken met Go Greener


Wat heb ik tot nu toe ervaren:
Ik rij nu twee weken met jullie Go Greener concept en het bevalt super! Ik vindt de auto stiller en regelmatiger rijden . Zeer goed merkbaar is is het extra vermogen en wat ik voel in de hogere versnelling de 4 en 5 je voelt nu meteen een versnelling optreden van de rijsnelheid terwijl dit vroeger altijd even duurde.

Of de auto Zuiniger is durf ik nog niet echt te zeggen ik ben nu twee keer bij de pomp geweest en en heb niet echt het idee dat ik zuiniger rij maar volgens de boordcomputer wel. Maar dit heeft ook te maken dat mijn rijstijl is veranderd met dit extra vermogen ;) Ik ben well heel nieuwsgierig hoe dat straks gaat met de caravan op vakantie. Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte.

Afzender: Marco