Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties

GreenTec Oils Nieuws

Na een voorzichtige start neemt het gebruik van de GO Greener milieubewuste rijders een enorme spurt! En maakt een enorme stap in het veroveren van de markt. De onlangs gelanceerde website waar prijsbewuste autorijders de producten zelf kunnen bestellen bij de leverancier is een enorm succes. Lees meer

Frankrijk: De ANWB

adviseert vakantiegangers om

geen brandstof E10 in Frankrijk te tanken. Deze nieuwe brandstof, waaraan 10% bio-ethanol is toegevoegd, wordt soms naast de bekende Euro 95 verkocht, maar bij sommige pompen ook ter vervanging van Euro 95.

Geen zwarte rook met Cyclone service Nederland

Ron Bos elimineert met Cyclone Service dieselrook ”En dat met producten op plantaardige basis”
BEVERWIJK – ”Zwarte dieselrook elimineren en de hoeveelheid roet reduceren terwijl de olie langer meegaat en efficiënter blijft smeren. Op dit moment is er veel interesse vanuit de professionele sectoren zoals transport en scheepsvaart rijksoverheid gemeente en defensie”, zegt Ron Bos, terwijl hij sleutelt aan z'n auto.
Met zijn bedrijf Cyclone Service Nederland in Beverwijk houdt deze ondernemer zich bezig met het schoner en zuiniger maken van voertuigen en schepen. Er is een nauwe samenwerking met
Greentec Oils, leverancier van milieuvriendelijke olieproducten.
Milieuorganisaties willen dat de autobranche meer gaat investeren in het milieuvriendelijker maken van bestaande auto's dan in de ontwikkeling van elektrische auto's. Dat meldt Greenpeace zaterdag naar aanleiding van een bericht daarover in De Telegraaf.

09-06-2010
De website van GreenTec Oils is volledig vernieuwd.
U kunt nu ook via deze website producten online bestellen.
Mocht u problemen ondervinden wordt u vriendelijk verzocht een e-mail te sturen naar webmaster@greentec.nl.

Veel plezier op onze nieuwe website!
Olie is een verbruikersproduct. Als het is afgewerkt, zit je met het afval. Joop Boesjes van Greentec Oils ontwikkelde een olie op natuurlijke basis, die nooit meer ververst hoeft te worden: een echt gebruikersproduct. De olie verlengt ook nog eens de levensduur van machines – een belangrijke innovatie, ook voor de metaalbranche.
Green Tec Oils uit Doorn is de winnaar van het MKB Energie Idee 2008. Vandaag presenteerden tien genomineerde MKB-ondernemers hun innovatieve ideeën om energie te besparen. De verkiezing is een initiatief van SenterNovem, die ook de hoofdprijs van 10.000 euro beschikbaar stelt namens het ministerie van Economische zaken.

Bron: AD

Door BERBER SCHRIJVER
DOORN - Nooit meer de olie van je auto laten verversen. En ook nog eens minder brandstof verbruiken. Dat kan met een vinding van Joop Boesjes (44) uit Doorn. Vandaag hoort hij of hij met zijn smeersel het Energie Idee van Senter Novem uitgereikt krijgt.