Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties
31-01-2008
Categorie: Standaard

"Nooit meer olie verversen"


Bron: AD

Door BERBER SCHRIJVER
DOORN - Nooit meer de olie van je auto laten verversen. En ook nog eens minder brandstof verbruiken. Dat kan met een vinding van Joop Boesjes (44) uit Doorn. Vandaag hoort hij of hij met zijn smeersel het Energie Idee van Senter Novem uitgereikt krijgt.

Gewone, minerale motorolie is eigenlijk een vies goedje, zegt Boesjes. Het wordt gemaakt van aardolie. Dat is weliswaar een natuurproduct, maar er wordt van alles aan toegevoegd om er smeerolie voor bijvoorbeeld de auto van te maken. Een ‘dopingpakketje’ noemt Boesjes de supplementen. Bovendien zitten er giftige stoffen in de gangbare smeerolie.

 

Lees het hele artikel in het AD