Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties
21-06-2010
Categorie: Auto

Toyota Pruis 1.5 2005


Beste Ron,
Hier mijn verslag van wat ik gemerkt heb na uitvoering van het Easy Greenpakket op mijn Toyota Prius 1.5 uit het jaar 2005.

Ik was verrast dat het toch een percentage verschil in zuinigheid gaf van zo'n kleine 5-10%, naast de dingen die ik al had aangebracht wat ook al zo'n 10% had gegeven. Dus bij elkaar opgeteld en met de laatste 3 normale tankbeurten, kom ik over het geheel op 20% zuiniger rijden en dat is niet misselijk in deze tijd, denk ik. Maar naast de zuinigheid rijdt hij ook veel pittiger en reageert sneller op het gaspedaal. Ook heb ik de indruk dat hij minder motorgeruis geeft, nog minder dan het al was.
Stiekem heb ik na een snelle rit gemerkt dat hij ook harder gaat en wil dan vroeger. Bij 145 km had ik de indruk dat er een soort turbo vrij kwam, die mij bijna verleidde om nog harder te rijden en dat ging al na een lichte aanraking van het gaspedaal. Voor verder details moet ik toch nog even over de grens bij Duitsland, maar dat zit nog in het verschiet. Het zou me verbazen als het niet zo was, zo anders voelt hij aan dan vroeger. Hierover hoor je nog later.
Al met al een investering, die ik met alle genoegens die ik nu al ervaar, er ruim uit zal halen in de toekomst. En dan nog niet te vergeten het slijtage percentage van de motor, die ook drastisch zal zijn afgenomen.
Ik kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen, mede omdat je ook het milieu een goede dienst bewijst.

C.R.K.
Hilversum
21-06-2010.