Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties

GreenTec Oils presenteert als eerste het echte originele
Go Greener concept voor iedereen!


go greener inbouw renault

Het originele Go Greener concept is nu direct toepasbaar voor particulieren en bedrijven. En is voor slimme mensen die gelijk willen besparen op onderhoud en tot wel 15% willen besparen op brandstofkosten. Ook bespaart u €80.- want een motorolie wissel duurt twee keer zolang met een verbetering van de motorolie prestaties. Beter voor het milieu maar vooral voor uw portemonnee!

Na jaren van research en ontwikkeling heeft GreenTec Oils de oplossing om slimme particulieren en bedrijven snel hun producten te kunnen laten toepassen op voertuigen en vaartuigen, en zo iedereen te laten profiteren van de eenvoudigste manier om alle soorten voertuigen weer betaalbaar te maken.


"Easy Green snel en voordelig"
Besparen op brandstofkosten  en motoronderhoud.

Go Greener is nu voor iedereen snel en betaalbaar te gebruiken, en na 6 maanden besparen begint u zelfs te verdienen want de onderhoudskosten gaan structureel omlaag. U rijdt meer kilometers voor minder met behoud van comfort en zelfs verbetering van de motor prestaties!


go greener brandstof besparing

Ik wil graag een offerte voor mijn voertuig/vaartuig om deze Go Greener uit te rusten

OFFERTE

 

 

Easy Green voor het verbeteren van motor en olie prestaties.

Easy elke motor uitrusten met motorolie die long life mee gaat.
Easy tot 15% minder brandstof verbruiken.


  • Nu eenvoudig zelf te doseren
  • Verbetert onmiddelijk de verbranding waar u ook tankt.
  • Vermindert wrijving en motorwarmte dus minder slijtage.
  • Veel lager brandstof en olie verbruik
  • Verdubbel de olieverversing intervallen.
  • Door eindeloze smering minder motorslijtage en onderhoud.
  • Minder schadelijke Co2 uitstoot dus beter voor het milieu
  • Flink besparen op het onderhoud van uw dure auto

 

Go Greener rijdt beter kost minder!

Al een tijdje heb je niks van me gehoord. Met het motto 'geen nieuws is goed nieuws' kan ik je melden dat ik super tevreden ben met de installatie van de Easy Green'. Dus volgt eerst een review voor plaatsing op jullie site.

Om met de conclusie te beginnen; wat een genot!
De beste en meest economische aankoop in jaren gedaan!


joost losIn oktober  Easy Green laten installeren.(net voor de grote winterkou) Mijn Fiat Grande Punto 1.4 16 klepper ademde voor mijn gevoel niet zoals bedoelt. Alsof ie teveel geknepen was i.v.m. uitstoot vereisten. In de winter van 2008/2009 liep ie ongeveer 1 op 13.5. Nu versta ik het kuntsje om zuinig te rijden heel aardig (mijn vrouw komt 1 tot 1.5 km minder ver op een liter) De hele tijd had ik het gevoel dat het blok niet voldoende efficient liep voor zijn brandstofverbruik. Joop Boesjes zei nog na installatie 'geef e'm 500 kilometer'.


Na een goede 500 kilometer waren de verschillen goed waarneembaar.
Onderin blijft het blok mooi rond lopen, tot onder de 1000 toeren kan ik e'm gewoon in zijn zesde versnelling zetten en stationair laten voortrollen. Dan rijd ie ongeveer 40 kilometer per uur. Dan kan ik nu ook met rustig gas geven gewoon het echte rijden oppakken. Dat kon voor installatie echt niet!  Ik kon dan maar net 50 in z'n zes rijden zonder dat ie ging bokken.

go greener autoIn het middengebied lijken de verschillen minder groot maar de boordcomputer laat zien dat ie nu toch echt zuiniger loopt bij dezelfde snelheid. Na veel meet en telwerk kom ik op 7 á 9 % zuiniger uit. (De feitelijk getankte liters delen door de gereden kilometers).
Boven de 3000 toeren gebeurt er echt iets bijzonders. Alsof en een miniturbootje in zit begint het blok eraan te sleuren zonder dat ie rauw begint te lopen. Dat moet de werking van de cyclone zijn.
In het hele toerengebied is het blok stiller geworden en geeft minder vibraties.

Elke keer dat ik er nu mee rijdt heb ik het idee 'nu loopt en presteert het blok zoals het bedoelt is!
Bovendien rijdt ik er nu met streng vriesweer 1 op 14,5 tot 1 op15,5 mee. En nu het weer beter word haal ik al de 1op 16 tot 1op 16,5. (Met veel snelwegkilometers) Met de huidige brandstofprijzen ben ik daar heel blij mee!  Zo verdient de installatie zich vanzelf terug!!

Met de caravan achter de auto merk ik dat ie beduidend beter optrekt. En dat ik minder snel hoef terug te schakelen.

Ik verheug me nu al op de eerste beurt dat ik tegen mijn garage kan zeggen dat ze de motorolie gewoon kunnen laten zitten. Moet je dan die koppen van een monteurs zien! Wordt na de zomer vervolgt.

Tot slot

Ik zou graag de Easy Green in mijn motor installeren. Dat is een Yamaha XJ 900 S Diversion van 2000. Nu zitten daar 4 carburateurs in. Dat zou betekenen dat er 4 cyclones in moeten. Zijn daar extra kosten aan verbonden?
Vast dank voor je reactie,

Joost Los (Winterswijk)

Easy Green particulieren

 

Go Greener voor bedrijven.