Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties

Ontdek  wat Greentec Oils kan betekenen in uw organisatie met Go Greener oplossingen.

Go Greener voor bedrijven die een groene maatschappelijke uitstraling belangrijk vinden, en willen besparen op de onderhoudskosten van het machinepark.

Go Greener staat voor wereldwijde service en goedkope smeeroplossingen zonder milieubelasting. Vraag nu gratis uw smeerscan aan en u wordt gecontacteerd voor een bedrijfscan door een van de GreenTec ing. over  uw machinepark

Wanneer het machinepark en de smeerproblemen in kaart zijn gebracht ontvangt u binnen twee weken een rapport met de meest goedkope en duurzame oplossingen voor uw bedrijf, zodat u kan profiteren van lagere onderhoudskosten van het machinepark en de 100% groene en verantwoorde  uitstraling van het bedrijf.

Vraag nu uw gratis bedrijfscan aan en ga Go Greener en bindt uw klanten beter door uw maatschappelijk verantwoord ondernemen en bespaar op uw kosten.

contact

 

 

Kies eenvoudig uw Go Greener toepassing voor uw branche voor de smeermiddelen die onderhoudskosten verlagen.

Het daadwerkelijk schoner, onderhoudsarmer en zuiniger maken van uw voertuig of machinepark. maatwerk machines vragen om maatwerk oplossingen!


go greener logo

Transport en Distributie

Industriële toepassingen

Grondverzet en Landbouw

Garages en Autodealers

Scheepvaart

Offshore