Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties

go greener garages

Universele garages en bedrijfswerkplaatsen met Go Greener

"Reken maar op tevreden klanten"

De beste garages en werkplaatsen zijn veilig en voorkomen reparaties en reparen ze in een keer . Daarvoor is het belangrijk dat gekozen wordt voor  de langst presterende smeermiddelen met de minste belasting voor de gebruiker en milieu. Kies voor tevreden klanten en kies voor Go Greener.

APX Green, Long Life motorolie, versnellingsbakolie, Ceramic 1001 .

Het wapen van GreenTec Oils voor uw tevreden klanten. En Uw kostenbesparing en direct een duurzame maatschappelijke verantwoorde groene uitstraling. Voor in de werkplaats levert GreenTec Oils de bekende motor en auto onderhouds middelelen.

De Ceramic 1001 in de handige spuitbus voor het ontroesten, gangbaar maken van lagers reinigen en smeren van alle auto onderdelen en natuurlijk niet belastend voor mens, dier en milieu.

Door de brede inzetbaarheid van de ceramic 1001 kunt u het aantal spuitbussen op de werkplek drastisch terug brengen door de goede smering en de brede inzetbaarheid.

Contact