Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties
go greener scheepvaart

GreenTec Oils, Go Greener smeeroplossingen voor Havens, Sluizen en Scheepvaart.

Smeermiddelen die presteren onder de zwaarste omstandigheden

Greentec Oils levert milieu bewuste smeeroplossingen voor sluizen, havens, professionele scheepvaart en baggeraars. De bijzondere smeereigenschappen van het smeervet , motorolie en brandstof booster voor de grote vaart. Presteren het beste onder de zwaarste omstandigheden en veel beter en langer dan de normaal gebruikelijke vetten. Nu dus zonder milieubelasting en geen probleem meer voor de Offschore sector om aan de zware milieueisen van heden te voldoen.

 

AXP Marine Smeervet.

Breed inzetbaar en zeer bestendig tegen zout en zoetwater en niet milieu belastend. Extreem lange stand en smeertijd en goede verpompbaarheid zorgen ervoor dat de mee te nemen smeervolumes kunnen worden gehalveerd zo niet meer, en er aan boord kostbare ruimte vrijkomt.

 

AXP alround Marine smeervet is uitstekend verpompbaar en te gebruiken voor centrale smeersystemen aan boord, maar dienen voor gebruik wel naar beneden te worden bijgesteld.

Toepassingen voor AXP Smeervet zijn oa: lagers, staalkabels alle soorten lieren, assen, kranen, multicats etc en 100% veilig voor mens en milieu.

Ook voor het smeren van open tandwielkasten is dit smeervet uitermate geschikt, het droogt nooit uit en heeft een extreme hechtende eigenschap en mengt niet met water of andere stoffen.

Contact