Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties

GreenTec Oils antwoord op de moderne landbouw mechanisatie en grondverzet werktuigen

Go Greener smeervetten en oliën zijn ontwikkeld in de zwaarste omstandigheden en zijn extreem corrosie, roest, vuil en vochtwerend en smeren onder elke omstandigheid. En hebben een gebruiks tijd die tot 7 keer langer is dan traditionele milieu vervuilende smeervetten en oliën.

rups kraan

In deze sectoren zijn tegenwoordig zeer veel machines werkzaam onder de zwaarste omstandigheden veel motorwarmte doet de motorolie snel verouderen en onregelmatig gebruik van deze machines vragen het uiterste van het materieel. ook de kwetsbare omgevingen  waarin gewerkt wordt, worden te snel belast door vervuiling van lekkages van giftige motorolie en hydraulische olie.

De smeer mogelijkheden van GreenTec zijn eindeloos en niet milieu belastend en maken de omstandigheden waarin wordt gewerkt voor de motor en hydraulische systemen onderhouds vriendelijker. In de zwaarste branche waar stilstand geldt als een verlies.

 

 

Geld besparen op kostbaar onderhoud

GreenTec Oils GO Greener smeermiddelen en smeervetten leveren dagelijks simpel geld op, ze zijn goedkoper dan de gebruikelijke smeervetten en oliën, werken langer door en de huidige gebruikers zagen de onderhoudskosten met tientallen procenten dalen. Waardoor er naast de maatschappelijk verantwoorde groene duurzame uitstraling gewoon meer winst wordt gemaakt. En door de optimale bedrijftijd meer tevreden klanten hebben.

Het smeerprogramma van GreenTec Oils kan natuurlijk alle gangbare vetten en oliën vervangen die in de grondverzet en landbouw noodzakelijk zijn, Waarmee u storingen verminderd en natuurlijk brandstof bespaart.

Natuurlijk schakelt u niet zomaar over, daarom nodigen we u uit om eerst te spreken met
Go Greener ondernemers in uw branche die al de beste smeermiddelen gebruiken om te horen wat uw voordeel is voor uw kostbare machines..

Contact

 


Ook voor bacteriën in de brandstof heeft GreenTec Oils een simpele doeltreffende toepassing waar je ook tankt om ook zo de complexe en dure commonrail diesel motoren te beschermen.

Neem voor vragen contact op met GreenTec Oils voor de oplossing van uw smeer probleem

Contact