Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties
industriele vetten

GreenTec Industriële vetten

Smeerprestaties tegen lage kosten

Go Greener smeervettten voor de meest denkbare  machine onderdelen. En de sleutel voor een continu bedrijfsproces, de Go Greener smeermiddelen zijn ontworpen voor een maximale inzet en lagere onderhoudskosten.

Het totale smeerprogramma van GreenTec Oils kan natuurlijk alle gangbare smeervetten en oliën vervangen die in de industrie gebruikelijk zijn waardoor u storingen vermindert en natuurlijk op periodiek onderhoud bespaart.

Natuurlijk schakelt u niet zomaar over, daarom nodigen we u uit om eerst te spreken met
Go Greener ondernemers in uw branche die al de beste smeermiddelen gebruiken om te horen wat uw voordeel is voor deze kostbare machines..

Contact