Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties
09-06-2010
Categorie: Standaard

Elektrische auto's niet genoeg


Milieuorganisaties willen dat de autobranche meer gaat investeren in het milieuvriendelijker maken van bestaande auto's dan in de ontwikkeling van elektrische auto's. Dat meldt Greenpeace zaterdag naar aanleiding van een bericht daarover in De Telegraaf.

In Duitsland is op dit moment een discussie gaande over de miljarden euro's waarmee de Duitse overheid de ontwikkeling van elektrische auto's subsidieert. Milieuorganisaties waarschuwen dat "deze futuristische wagens niet de allesomvattende oplossing biedt tegen de uitstoot van schadelijke afvalgassen. Als de elektriciteit, net als in Duitsland, wordt opgewerkt uit steen- of bruinkool, schiet het milieu er natuurlijk niets mee op.''

Greenpeace beklemtoont wel dat dit probleem in bijvoorbeeld Duitsland meer speelt dan in Nederland. Demissionair minister Camiel Eurlings (Verkeer) verstrekte onlangs negen innovatieve projecten op het gebied van elektrisch rijden in totaal 10 miljoen euro subsidie.

Bron: ANP