Tel.+31 - (0)343 - 412644
E-mail.info@greentec.nl
Nieuwste referenties
Ik gebruik nu een aantal weken ACC3000 als toevoeging bij mijn brandstof. En ik kan je zeggen dat ik hier zeer goed over te spreken ben. Per tankbeurt gaat mijn brandstof verbruik omlaag. Moest ik voorheen na ongeveer 100km op zoek naar een pomp, nu na een aantal weken rij ik al 135 km op 1 tankbeurt.
Suzuki Intruder 1500
16-02-2011
Net op de terugweg vanuit Eindhoven gaf de huidige verbruiksmeter bij 120 km/h 3,0-3,1 l/100km aan. En dat met de winterbanden! Ik weet het pas zeker als ik getankt heb, maar ik merk wederom verschil. De motor reageert veel lekkerder
bekijk alle referenties

GreenTec Oils Professionel Green

voor transporteurs  en vervoersbedrijven

GreenTec Oils ontwikkelde een compleet en duurzaam toepasbaar long life motorolie en smeermiddelen concept voor bedrijven die een wagenpark beheren , van een of meerdere auto's, vrachtwagens of bussen en structureel lagere kosten willen voor het het onderhoud en maximale rijtijd belangrijk vinden in de gehele vloot.


witte truckGreenTec beschikt over een compleet smeermiddelen en olie assortiment voor elke toepassing en laat alle voorgeschreven smeernormen ver achter zich door de unieke duurzame formule zodat uw bedrijf naast kostenbesparing. Een maatschappelijk verantwoorde uitstraling geeft voor een optimale klanten binding.

Klik op de doelgroep van uw keuze en ervaar wat GreenTec Oils voor u kan betekenen aan kostenbesparing, en en vaak kan een simpele lease constructie zonder start kosten uw bedrijf duurzaam kosten gaan besparen op smeermiddelen en motoronderhoud en zo de maximale bedrijfstijd van het machinepark benutten.

 

go greener logo

Garages en Autodealers universeel

Transport en Vrachtvervoer

Grondverzet en Landbo

Industriële toepassingen

Offshore

Scheepvaart